2017 Mercedes-Benz C-class Coupe

Новата генерација на прототипот од Mercedes-Benz со две врати Ц класа

2017-Mercedes-Benz-C-class-Coupe-101-876x535 2017-Mercedes-Benz-C-class-Coupe-107-876x535 2017-Mercedes-Benz-C-class-Coupe-113-876x535

Интересно

мер

BMW M3 против Mercedes C63 AMG

MW прерасна во неприкосновен владетел во D сегментот на спортски автомобили. Голем е угледот што …