Анџелина Џоли и Бред Пит за “Vanity Fair”

Сопружниците Анџелина Џоли и Бред Пит позираат заедно за ноемвриската  насловна приказна на италијанскиот “Vanity Fair”. Парот е фотографиран од страна на Питер Линдберг во серија интимни портрети во пријатна атмосфера. Актерите  се ѕвезди во филмот “By The Sea”, во кој играат брачен пар кој има проблеми.

Во интервју за магазинот WSJ, објавено на почетокот на месецов, Анџелина зборуваше за тешката задача да се биде пар и да се игра во филм  проблематичен сопруг и сопруга. Анџелина вели дека тоа би можело да биде катастрофа за некои двојки. Но, штом ќе стигневме дома, тоа беше време за приказни пред спиење, потребите и проблемите на децата, тепачки кои ги имале во текот на денот. Моравме веднаш да се вратиме назад во нешто што не обединуваше и не полнеше со љубов.”, додава таа.

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot01

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot02

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot03

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot04

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot05

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot06

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Vanity-Fair-Italia-November-2015-Cover-Photoshoot07

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …