Адел направи шега која ќе се памети

Адел ја изведе најдобрата шега за оваа година.

   Заедно со Греам Нортон на BBC направија шега која долго ќе се памети. Таа на еден имитаторски натпревар на Адел се пријави и самата Адел. Со додавање на лажен нос и брада под име Џени се вмеша со останатите учесници.

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …