Age Of Ultron – креирањето на новиот лик “Визија”

 

Визион

Овогодинешниот блокбастер од Марвел Avengers: Age Of Ultron внесе уште еден нов карактер наречен “Визија”. Тој е камел темелник на супертимот со децении наназад. Првпат се појавува во во 57-мото издание на Avengers, а повторно се враќа во 1968 . Овој лик го глуми Пол Бетани кој играше како сајбер-батлерот Џарвис во Iron Man.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …