Акробатска изведба на песната “Извини”

Се приближува крајот и на оваа година и се чинеше неизбежно пред доаѓањето на 2016 година, некој да направи акробатска точка на песната “Извини” од Џастин Бибер, изведена на даска што лебди (hoverboards).

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.