Americana Manhasset го издаде празничниот каталог за 2015

     Луксузниот шопинг центар, Americana Manhasset го издаде празничниот каталог за 2015. Бразилскиот модел носи најразлични облеки од врвните брендови, вклучувајќи ги Мајкл Корс, Гучи, Тифани и Џорџо Армани.

Од диско стил на седумдесеттите до елегантна вечерна наметка во црно, Каролина ќе покаже многу можности за облекување кои ќе бидат пригодни за божиќните празници.

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook01

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook05

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook06

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook07

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook08

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook09

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook10

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook11

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook12

Americana-Manhasset-Holiday-2015-Lookbook13

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …