Апарат појак од телескоп

Nikon coolpix P900 е новиот апарат кој има зум од x 83 оптички и x 166 дигитален.

Погледнете како изгледа месечината снимена со него.

nikon_zoomed_moon

Интересно

Seksi riba

Секси рибен ресторан

        „Секси риба“ е најголемиот и најдобар ресторан за морски специјалитети кој …