Ариана Гранде во “Тркало на Музички Импресии”

      Ариана Гранде беше гостин во The Tonight Show на Џими Фалон, каде што учествуваше во неговата позната рубрика “Тркало на Музички Импресии“. Таа ги имитираше Бритни, Кристина Агилера и Селин Дион.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …