Assassin’s Creed Syndicate’s PS4 добива трејлер за ексклузивните мисии

Assassins-Creed-Syndicate-4-1280x720 Assassins-Creed-Syndicate-1-1280x720 Assassins-Creed-Syndicate-2-1280x720 Assassins-Creed-Syndicate-3-1280x719

Assassin’s Creed Syndicate ќе содржи и мисии, кои се целосно ексклузивни за PlayStation 4 верзијата на играта. Да бидеме попрецизни, ќе има 10 од овие мисии, и сите тие се под “Dreadful Crimes” пакетот од Ubisoft. Денес имаме траилер со истите PS4 ексклузивни мисии.

Од наша гледна точка веруваме дека ексклузивните мисии за одредени конзоли се веќе минато.  Ние не мислиме дека главниот убиец во Assassin’s Creed Syndicate или на гејмерот кој ја поседува играта за XBOX ONE или за компјутер навистина ќе му недостасува ништо со тоа што нема пакет “Dreadful Crimes”, но со тоа нема да се согласат фановите кои ја имаат играта за PlayStation платформата.

Што мислите за ексклузивните додатоци на игрите за конзолите?

 

 

Интересно

Call-of-Duty-Black-Ops-III-1-1280x927

Call of Duty: Blacks Ops III без капмања мод за PS3 & XBOX 360

Call of Duty конечно го надмина лимитот на конзолите PS3 и XBOX 360. Во петокот најавата беше …