Балерината Мисти Коупленд настапи во “Late Show”

Балерината Мисти Коупленд настапи во “Late Show” со виолинистот Јо-Јо Ма.

   Во шоуто на Стивен Колбер,  минатиот понеделник настапија двајца реномирани изведувачи кои воодушевија со својата изведба. Балерината Мисти Коупленд танцуваше на композиција од Бах,  “Cello Suite No. 2” отсвирена од Јо-Јо Ма. Балерината во емисијата го промовираше документарниот филм за неа, кој треба да излезе на 14 октомври, додека пак легендарниот музичар Ма го прослави 60 тиот роденден.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …