Balmain на Париската модна недела

       Balmain ја претставија колекција пролет-лето 2016 година, во која доминира кожата која возбудува. На оваа ревија беа вклучени и моделите од H&M, како и ѕвездите на Balmain, Кендел Џенер, Џордан Дун и Џиџи Хадид. Младиот креативен директор, кој има 29 години, се фокусираше на палетата бои од изгорен портокал, смарагдна зелена, црна и бела боја.

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway11-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway12-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway13-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway14-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway15-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway16-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway17-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway18-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway19-500x700

Balmain-Spring-Summer-2016-Runway20-500x700

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …