Бела Торн

Бела Торн, која се прослави со сериите на Дизни, присуствуваше на забавата на Periscope во Лос Анџелес

bella-thorne1 bella-thorne-at-perfect-high bella-thorne-at-perfect-high-premieres_4

 

 

Интересно

VojnanaZ

Мачки и ликовите од “Војна на ѕвездите”

        Какви домашни миленичиња имаат суштествата на другите галаксии? Најверојатно никој не знае. Постојат најразлични …