Бијонсе во костим за капење

     Суперѕвездата Бијонсе уште еднаш ги истакна добро познатите облини за магазинот Бит. Фотографиите ги направи Рајан Мекгинли, а пејачката се појавува во едноделен костим за капење со знамето на Америка. Во интервјуто истакна дека за Ноќта на вештерките ќе биде облечена како Преживувачот на Дестинис Чајлд “.

Beyonce-Beat-Magazine-Winter-2015-Cover-Pictures01

Beyonce-Beat-Magazine-Winter-2015-Cover-Pictures02

Beyonce-Beat-Magazine-Winter-2015-Cover-Pictures03

Beyonce-Beat-Magazine-Winter-2015-Cover-Pictures04

Beyonce-Beat-Magazine-Winter-2015-Cover-Pictures05

Beyonce-Beat-Magazine-Winter-2015-Cover-Pictures06

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …