Биро кое ви овозможува да работите легнати

Поговорката вели “кога животот ви нуди лимони, исцедете ги и направете ја најдобрата лимонада”.

       Истото го направи и ко-основачот на Алтворк, Џон Спичер, на кој заради повреда на грбот му било забрането да работи на компјутер. Тој го дизајнирал бирото кое ќе ви овозможи да работите во четири различни позиции, од стоење до лежење. Ова биро е наменето за луѓе кои се занимаваат со архитектура, CAD инжињери, брокери, аниматори, технички писатели.

Цената на бирото е 5.900 долари.

adjustable-desk-workstation-altwork-station-17

adjustable-desk-workstation-altwork-station-16

adjustable-desk-workstation-altwork-station-18

adjustable-desk-workstation-altwork-station-19

Интересно

Frizider

Фрижидер со сопствен трејлер

Војна на ѕвездите R2D2 фрижидерот е толку добар што има и трејлер за него.          …