Биро кое се претвора во удобно место за дремка

          Многу од нас имаат моменти кога сакаат да се пикнат под своето биро и да одморат. Ако и вие сте мислеле да ставите перница под вашата работна маса, студиото NL е создадено за вас. Долго е 2 метри, а широко 0,8 метри. За жал ова биро е сеуште прототип и не е во продажба.

napdesk1

napdesk2

napdesk3

napdesk4

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …