Божиќни џемпери

Џемпери со божиќни елементи

        Нема ништо поубаво од тоа да носиме празнични, шарени џемпери за Божиќ. Време е да го одберете идеалниот џемпер кој ќе прилега на вашиот карактер. ASOS нуди неколку добри парчиња кои решивме да ви ги покажеме. Без разлика дали сте љубител на мачки, ирваси или дедо мразовци, овие новогодишни џемпери имаат празничен дух.

ASOS-Christmas-Sweater-Ornaments

ASOS-Christmas-Sweater-Penguins

ASOS-Christmas-Sweater-Vintage-Pattern

ASOS-Noel-Christmas-Sweater

ASOS-Red-Christmas-Sweater-Naughty

ASOS-Reindeer-Christmas-Sweater

ASOS-Snowflake-Christmas-Sweater-Gold

 

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …