Чевли за посебни пригоди

Неверојатен пар на чевли навистина може да го дополни стилот на една личност. Но, ако сте со ограничен буџет,  тогаш нема ништо полошо од тоа да најдете чевли кои ви се допаѓаат, а да не можете да си ги дозволите. За среќа ALDO има специјална линија на чевли за посебни пригоди, кои можете да ги купите од 120 долари па надолу.

ALDO-Black-Platform-Heels-Gold-Stud

ALDO-Black-Studded-Pumps

ALDO-Gold-Metallic-Heels

ALDO-Lace-Up-Pump-Dark-Red

ALDO-Rhinestone-Cuff-Heel

ALDO-Silver-Pumps

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …