Чизми кои го зголемуваат кул факторот

    Кој и да рекол дека чевлите го прават стилот на човекот, не лаже. Кога станува збор за чизмите, нема ништо подобро од спортски чизми до глужд или чизми до колена. Токму за ова ладно време ви препорачуваме неколку модели кои ќе го подобрат кул факторот во вашиот стил.

Charles-Charles-David-Tall-Wedge-Boot

Charles by Charles David Tall Wedge Boot

Express-Faux-Suede-Double-Buckle-Wrapped-Bootie

Express Faux Suede Double Buckle Wrapped Bootie

Express-Ribbed-Double-Buckle-Bootie

Express Ribbed Double Buckle Bootie

Free-People-Red-Berry-Tall-Boot

Free People Tall Boot in Red/Berry

Express-Tall-Faux-Suede-Heeled-Boot

Express Tall Faux Suede Heeled Boot

Express-Studded-Fringe-Heel-Runway-Bootie

Express Studded & Fringe Embellished Heel Bootie

Jeffrey-Campbell-Thigh-High-Boots-Vegan-Suede

Jeffrey Campbell Thigh High Boots in Vegan Suede

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …