Чизми кои треба да ги носите оваа есен

 

        Самите знаете дека секоја сезона има чевли, торби и акцесоари кои го заземаат централното внимание. Иако сеуште не сме завлегле во есента, UGG ја објави класичната LUxe колекција. Колекцијата има три нови стилови, Abree, Abree кратки и Karisa, кои се повисока верзија на класичните чизми. Овие чизми се изработени во Италија и се од овча кожа, а нивната цена се движи околу 250 долари.

 

Abree

main.original.585x0

main.original.585x01

Abree кратки

main.original.585x011

Karisa

main.original.585x0111

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …