Интересно

Call-of-Duty-Black-Ops-III-1-1280x927

Call of Duty: Blacks Ops III без капмања мод за PS3 & XBOX 360

Call of Duty конечно го надмина лимитот на конзолите PS3 и XBOX 360. Во петокот најавата беше …