Дали на вашето дете би му дале име на филтер од инстаграм?

Се повеќе родители на своите деца им даваат имиња според филтрите од инстаграм.

     Додека некои родители очекуваат инспирацијата за име да ја најдат во традицијата на своето семејство или во книгите, други пак се ослонуваат на истаграм. Погледнете ја листата на имиња за 2015 која ја објави BabyCenter.com. Ќе забележите дека се зголемува бројот на имиња кои се инспирирани од науката и технологијата. Сепак, класичините имиња се на врвот, каде Џексон е на прво место за момчињата веќе 3 години, додека пак кај девојчињата Софија го држи приматот веќе 6 години.

Screen-Shot-2015-12-01-at-11.04.40-AM

babynames

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …