Дејвид Бекам и Кевин Харт во нова реклама

       Дејвид Бекам и Кевин Харт снимија нова реклама за H & M. Се работи за смешна и забавна реклама, во која комичарот Кевин треба да го глуми капитенот на фудбалската репрезентација  на Англија. Затоа, поминува одредено време со Бекам за да го проучи неговиот карактер.

 

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.