Џими Фалон и Џозеф Гордон Левит во изведба на Ријана – “BBHMM”

          Сме виделе многу изведби на кавери во неговото шоу, како што беа со Кевин Спејси ” Talk Dirty ” и Стив Карел “Sexual Healing”, но кога се работи за Ријана, изведбата станува дефинитивно возбудлива да се погледне. За оваа изведба, Џими побара помош од актерот Џозеф Гордон Левит и ја интерпретираа “B*tch Better Have My Money”

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …