Мачки и ликовите од “Војна на ѕвездите”

        Какви домашни миленичиња имаат суштествата на другите галаксии? Најверојатно никој не знае. Постојат најразлични видови на луди суштества кои лебдат околу универзумот воВојна на ѕвездите”. Без разлика каде се наоѓате, во секоја галаксија, има едно животно на кое не можете да кажете не.

1516280_773431266122404_1718457045_n

10009412_1498580767116922_1184072439_n

12331951_1658429804412325_2023590469_n

12353385_1050157488362403_1002509701_n

12357372_729892267146282_207072312_n

Интересно

oCILA

Како да ги одберете вистинските очила

Како да ги одберете правите очила кои одговараат на обликот на вашето лице.      Голем …