Дрого

По неодамна објавените илустрации храна и мода, повторно ви прикажуваме слични креации со животинчето Дрого.

1

2

3

4

5

6

8

12

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …