Два типови на девојки

       Знаеме дека не постојат само два типови на жени, како ни два типови на момци, кучиња или M&M бомбони. Секој има период кога сака да се дотера, а и денови кога не му е до ништо. Но во име на хуморот, малку ги генерализиравме работите, па ги издвоивме следниве типови на девојки.

Два типови на девојки на денот на вештерките

хало гирл

Постои секси мачка и буцко

слаба деб

Два типови на девојки според изборот на својата шминка

B18AAiuCcAILcOr B18AAi4CAAA7pOs

Постојат девојки кои го сакаат утрото и  девојки кои се мамурни наутро.

CBCPyHlWwAAI_f4

Две различни реакции кога ќе видат диносаурус

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_oe4YMVJ

Два типови на флертување

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_aMmj6pE0m_840w_v1

Некои уживаат во негувани нокти, а некои во овие

B0wNhkICMAAkgRS B0wNhpjCAAASNKn

Постојат различни начини да се справите со акните

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_tumblr_mxjrwcIeSV1s7ijhdo1_540

Различен поглед кон воспримањето љубов

CKkYcauUkAEdhpzа

Има денови кога вие сте таа “пријателка”

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_9f2a2068b87e614cd7a9f8d1cfb51e0c

Што ќе облечам

CLf-DHxUYAEjHef

Стој на раце е тешко или не

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_girls_can_be_divided_into_two_different_camps_640_01

Две реакции на зимата

B21fgrQCcAA7Kzs B21fgrSCQAA135y

Кога сме кај зимата

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_two-types-of-girls-cold-outside

Два начини на носење чизми

B0iDkiiCYAA5b0s

Два типови на обувки

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_87d6324ad3c03770217c488d013134081

Два типови на студентки

B4CgPFWIEAEU2k4

Бирање на фустан

Byosgt-CUAAPfEz

И секако, постојат два типови на девојки кога станува збор за фотографирањето

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_KxEaz98-720x1024

 

 

 

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …