Елегантни илустрации направени од графички линии

Графичкиот дизајнер Андреа Минин,  едноставните линии ги претвори во прекрасни креации. Преку векторските илустрации, тој пренесува впечатливи портрети на животни, претставени со линии и засенување.

Minini1

Minini2

Minini3

Minini4

Minini5

Minini6

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …