Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен спој на природата и геометријата. Иако минималистички, во нивниот изглед се гледа елеганцијата на линиите и точките.

marla_moon1

marla_moon2

marla_moon4

marla_moon6

marla_moon9

marla_moon12

marla_moon13

 

Интересно

Grafika

Забавни илустрации на секојдневни предмети

Кристијан Менса е млад уметник од  Прага кој едноставно ужива во мешањето на секојдневни предмети …