Елена Бартелс во палто од крзно за германски Bazaar

    Со доаѓањето на ладното време, германскиот магазин Bazaar, декемвриското издание го посветува на бундите. Моделот Елена Бартелс ни го претстави егзотичниот изглед, фотографирана од Хаги Сакаи. Стилизирана од модниот уредник Каи Марграндер, таа носи нијанси на пастелни бои и разнобојни текстури, покажувајќи ја сензуалната страна на зимата неносејќи ништо под бундите.

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial01

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial02

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial03

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial04

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial05

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial06

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial07

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial08

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial09

Fur-Coats-Bazaar-Germany-Editorial10

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …