Есенска колекција на Зара во стилот на 90-те

       Шпанскиот моден бренд, Зара, ја прикажа новата есенска колекција која ја нарекоа “A New Grunge”. Главно, таа се карактеризира со карирани кошули, поголеми џемпери и тексас. Мантилите се украсени со разиграни иглички, додека трикотажата се одликува со цветни детали. Дваесет години подоцна, изгледа дека трендот на 90-тите години е толку силен како некогаш.

Zara-Grunge-Style-Lookbook01

Zara-Grunge-Style-Lookbook02

Zara-Grunge-Style-Lookbook03

Zara-Grunge-Style-Lookbook04

Zara-Grunge-Style-Lookbook05

Zara-Grunge-Style-Lookbook06

Zara-Grunge-Style-Lookbook08

Zara-Grunge-Style-Lookbook10

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …