Есенски палта со колоритни бои

Џ. Кру  оваа есен одлучи да се претстави со колоритни бои, од пастелна розова до маслинесто зелена боја во комбинација со џемпери, пантолони и елеци.

J-Crew-Boucle-Cocoon-Coat

J-Crew-Chateau-Parka-Stadium-Cloth

J-Crew-Double-Cloth-Belted-Trench-Coat

J-Crew-Double-Cloth-Belted-Trench-Coat2

J-Crew-Double-Cloth-Long-Peacoat

J-Crew-Double-Cloth-Long-Peacoat2

J-Crew-Stadium-Cloth-Majesty-Peacoat

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …