Есенски водич за капути

        Есента и официјално пристигна во нашите продавници. Се појавија лажните крзна и пријатните волнени капути, а со тоа и желбата да облечеме капут. Ова е нашиот избор поделен по цени, достапни за секого.

 

Капути над 80 фунти

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469636.640x0c

Mango Double-Breasted Kate Coat (£80)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469650.640x0c

H&M Wool-Blend Coat (£70)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469646.640x0c

French Connection Atomic Collared Coat (£70)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469638.640x0c

ASOS White Stripe Coat (£125)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469665.640x0c

Zara Masculine Coat (£100)

 

Капути над 700 фунти

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469656.640x0c

Reiss Alba Coat (£350)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469654.640x0c

Parka London Alana Tuxedo Coat (£265)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469661.640x0c

Topshop Unique David Suede Coat (£565)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469658.640x0c

Shrimps Herby Coat (£695)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469662.640x0c

Ruby & Ed Powder Faux Fur Coat (£210)

Капути над 1500 фунти

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469652.640x0c

J.W. Anderson Single-Breasted Coat (£1185)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469642.640x0c

Chloé Wool-Blend Pea Coat (£1630)

coat-check-your-autumn-shopping-guide-1469651.640x0c

Joseph Luxe Shearling Coat (£1575)

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …