Фантастичен гитарист

Фантастична изведпа на гитаристот Естас Тон ги хипнотизира случајните минувачи.

The Song of the Golden Dragon – Stadtspektakel Landshut 2011

 

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.