Фотографии кои треба навистина да ги погледнете за да ги разберете

Дали кога ќе погледнеме на страна, балерината се забрзува или не? Овие фотографии треба подобро да ги погледнеме за да ги разбереме.

anigif_enhanced-buzz-15176-1366743983-3

enhanced-buzz-12463-1366743982-3

enhanced-buzz-12557-1366743969-15

enhanced-buzz-13731-1366917007-2

enhanced-buzz-15229-1366743965-10

enhanced-buzz-15346-1366743969-21

enhanced-buzz-15388-1366744464-11

enhanced-buzz-15489-1366743975-10

enhanced-buzz-20457-1366743975-15

enhanced-buzz-21330-1366743968-5

enhanced-buzz-21639-1366743976-0

enhanced-buzz-22018-1366743975-11

enhanced-buzz-28451-1366743982-11

enhanced-buzz-29165-1366744861-7

enhanced-buzz-29994-1366743984-17

enhanced-buzz-30191-1366743977-17

enhanced-buzz-30610-1366743978-8

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …