Фотографии од Френк Синатра кои никогаш не биле објавени

    Погледнете ја одблизу најголемата икона на 20 тиот век. Извонредна изложба на фотографии од Синатра по повод 100 годишнината од неговото раѓање. Изложбата ќе се одржи на 3 декември 2015 година. Сликите се од неговите младешки денови и од златната ера.

 

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …