Фрижидер со сопствен трејлер

fridge-10

Војна на ѕвездите R2D2 фрижидерот е толку добар што има и трејлер за него.

         Јапонската фирма Аква, која ја има лиценцата за продажба на овој подвижен фрижидер, го пушти во предпродажба. Фрижидерот чини  8.300 долари, а испораката ќе почне во декември. Мора да признаеме дека за нашиот стандард, овој фрижидер е малку прескап, со оглед на тоа дека во него може да сместите само неколку пијалоци. Сепак, за фанатиците на “Војна на Ѕвездите” ова е прекрасна вест.

Интересно

Biro special

Биро кое ви овозможува да работите легнати

Поговорката вели “кога животот ви нуди лимони, исцедете ги и направете ја најдобрата лимонада”.        …