Фризури и шминка за вечерните излегувања

Фотографот Џеф Тса направи нова фотосесија со гламурозната Пејтон. За косата и шминката беше задолжен уметникот Ариел Ченон, кој создаде фризури со волумен на русокосата убавица со румени образи, изглед кој е пригоден за вечерно излегување.

Beauty-Fashion-Shoot-Jeff-Tse01

Beauty-Fashion-Shoot-Jeff-Tse02

Beauty-Fashion-Shoot-Jeff-Tse03

Beauty-Fashion-Shoot-Jeff-Tse04

Beauty-Fashion-Shoot-Jeff-Tse05

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …