Грабеж на банка во Ѓорче Петров

Ограбена е банката во Ѓорче Петров, по што имало престрелка на Партизанска.

Неофицијално, вооружено маскирано лице влегло во експозитура на „Стопанска банка“, и откако ја ограбило банката се упатил кон својот автомобил и се обидел да избега.

По пријава на грабежот интервенирале специјалните полициски единици „алфи“ кои пукале во автомобилот на осомничениот, го запреле и го уапсиле напаѓачот,

Неофицијално, осомничениот за грабежот е ранет и пренесен е во болница.

Grabes1

Grabes2

Grabes3

Интересно

sobrani11-860x680

Ќе се формира Анкетна комисија за случајот „Фабрика за фалсификувани лични документи“

Пратениците во Собранието денеска донесоа одлука да се формира нова анкетна комисија за фабриката за …