Грешки при снимањето на “The Big Bang Theory”

Погледнете  неколку од грешките на серијата “The Big Bang Theory” кои ги направила продукцијата во текот на снимањето.

  1. Убава зелена кошница на каучот

1

2. Магичната кошница од зелена се претвори во црвена

22

3. Празна чаша за вино

2

4. Во следната сцена наполнета

2.2

5. Важно е да се јаде зелен зеленчук

3

6. Па и не е толку важно

3.3

7. Сите собрани на купче

4

8. А каде замина Шелдон?

4.4

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …