Halo 5: Guardians

halo5_5

Halo 5: Guardians

Жанр: First-Person Shooter
Издавач: Microsoft
Креатори: 343 Industries
Датум на издавање: Октомври 27, 2015
Платформи: XBOX ONE

Интересно

LG-OLED-8-1280x855

LG OLED телевизори од новата генерација

            Изминативе недели, голем број на експерти потрошија многу време на најновите телевизори на LG. …