Холивудските момци со своите кучиња

Познати со куцинја

Велат кучето е најдобар пријател на човекот, тоа е доказ и со многу славни холивудски ѕвезди кои ја покажуваат својата љубов кон кучињата. Бидејќи во средата беше ден на кучињата да погледнеме некои од познатите момци со своите домашни миленичиња.

Рајан Рејнолдс, септеври 2011

Rajan

 

Вил Смит,2011

Принцот Вилиам по натпревар од поло, 2012

Принц вилијам

Мет Дејмон во телевизиска емисија, Јули 2013

Мет дејмон

Ашер со миленичето кое го купил со надавања за 12.000 долари

Ашер

 

 

Интересно

VojnanaZ

Мачки и ликовите од “Војна на ѕвездите”

        Какви домашни миленичиња имаат суштествата на другите галаксии? Најверојатно никој не знае. Постојат најразлични …