Храна која е премногу симпатична за да се јаде

       Дизајнерот на ентериери и пeкар, Сонг Ратанакошате, претставувајќи се под прекарот “SongSweetSong“, произведува неодоливи креации направени целосно од храна. Таа користи различни состојки како јајца, лосос, сланина, ориз, овошје и слични продукти. Креациите се толку убави што би ви било жал да ги пробате. Сепак, за љубителите на овие кулинарски производи, Ратанакошате има онлајн продавница каде може да се нарачаат некои видови на колачи и кујнски прибор кој ќе ви овозможи и самите да се обидете да ги направите.

songsweetsong1

songsweetsong2

songsweetsong4

songsweetsong5

songsweetsong6

songsweetsong8

songsweetsong9

songsweetsong11

songsweetsong15

songsweetsong16

songsweetsong17

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …