Иновативната алатка “HoloLens” ќе се промовира во 2016

         Мајкрософт штотуку најави дека иновативната алатка HoloLens ќе биде промовирана следната година за 3.000 долари. Алатката ќе биде достапна за креаторите што сакаат да ги искористат новите “очила“, кои комбинираат ситуации од вистинскиот живот со виртуелната реалност. Алатката ќе им овозможи да создадат апликации кои треба да се достапни за активирање. Се уште не знаеме кога ќе биде достапна за потрошувачите, но изгледа нема да биде многу евтина.

Интересно

Frizider

Фрижидер со сопствен трејлер

Војна на ѕвездите R2D2 фрижидерот е толку добар што има и трејлер за него.          …