Ирина Шајк во новата кампања на “La Clover”

Супермоделот Ирина Шајк ја истакна својата позната фигура во кампањата есен-зима 2015 на брендот за долна облека La Clover, фотографирана од Зак Жанг.

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign01

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign02

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign03

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign04

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign05

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign07

Irina-Shayk-La-Clover-Hot-Campaign08

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …