Исланд од птичја перспектива

     Полскиот фотограф, Јакуб Поломски, користи беспилотно летало за да направи една збирка на неверојатни пејзажни слики. 

Ice1

Ice2

Ice3

Ice4

Ice5

Ice6

Ice8

Ice9

Ice10

Ice11

Ice12

Ice13

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …