Излезе новата апликација за Google наочари

OnePlus Two  второто продолжение на апликација за 3д картонски очила на Google. Со нетрпение го чекавме излегувањето на овој уред кој како и претходникот треба да ја намали цената и да ја потикне конкуренцијата. Возбудата е дотолку поголема што Кинезите почнаа стримингот во живо да го прават со 360-степени виртуелна реалност

oneplus-one-

 

Интересно

Frizider

Фрижидер со сопствен трејлер

Војна на ѕвездите R2D2 фрижидерот е толку добар што има и трејлер за него.          …