Излезе трејлерот за The Revenant со Леонардо Дикаприо

Излезе трејлерот за  The Revenant каде Леонардо се бори со мечка.

Кога сите сме загубени, тогаш ќе се бориме е темата на Алехандро Инариту. Овој филм е снимен врз основа на романот од 2003 од Мајкл Панк, каде главниот лик закрепнува по напад од мечка на територијата на Дакота. Филмот треба да излезе во јануари следната година.

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.