Како би изгледале денес принцезите на Дизни

    Пред извесно време објавивме како би изгледале негативците на Дизни во реалниот живот. Уметникот Исак Ериас на фејсбук објави колекција на портрети која ја нарече „Живот, уметност и време“. Тој создаде неверојатна серија на портрети во која замислил како би изгледале принцезите на Дизни денес, доколку би ги имале вистинските години.

Некои од нив, како Снежана или Пепелашка, би биле шокантно стари, но една работа е сигурна, а тоа е дека сите тие се прекрасни!

16

25

32

41

52

72

82

upl563c68032d806_copy

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …