Како реагираат луѓето кога ќе им кажете дека се убави

Фотографот и ученичка, Шеј Гловер, спроведе социјален експеримент во своето средно училиште. Таа сними како реагираат луѓето кога ќе им кажете дека се убави пред камера.

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …