Каков татко таков син

Дејвид Бекам оваа недела беше на Вимблдон со својот син Ромео, сличноста можете да ја забележите и самите. Погледнете ги следниве славни личности со своте синови кои речиси и не се разликуваат.

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …